Disseny i càlcul d’estructures

A l’oficina tècnica de Fustes Graus us oferim un serveis tècnics de disseny assistit per ordinador i de càlcul d’estructures.

Treballem amb Cadwork 3D que és un programa que serveix per a la planificació i la concepció projectes. Cadwork 3D ens permet dissenyar de forma totalment lliure, sense limitacions formals que posin fre a la imaginació dels clients.

Apart del disseny, el programa genera un llistat de totes les peces així com les mesures i indicacions per a la fabricació de cada una d’elles, ja sigui de manera manual o amb control numèric.

En l’actualitat, on la flexibilitat, la rapidesa i la qualitat en l’execució del treball són exigències imperatives per a qualsevol empresa competitiva, el nostre sistema respon a totes aquestes condicions.

Tots els mètodes de construcció i qualsevol forma es poden concebre i combinar lliurement per a formar un conjunt: seccions circulars, rectangulars, metàl·liques o de fusta, perfils de secció lliure i formes lliures, estan a la vostra disposició per a executar els vostres projectes.

Mecanització

Mecanitzem peces de fusta de manera manual i amb una màquina de control numèric K-2.

Aquesta màquina universal serveix per a qualsevol tipus de construcció amb fusta: estructures per a cobertes, construccions entramades, estil pal-biga, construccions modulars, Log-homes (també amb fusta rodanxona), cases prefabricades, bigues laminades, jocs infantils per a exteriors…

El mecanitzat amb control numèric és la solució més eficient i complerta per al processament de fusta per a la construcció oferint avantatges claus com la flexibilitat, la rapidesa i la qualitat.

Tractament i pintura

La fusta està amenaçada per:

  • Agents atmosfèrics (el sol, la temperatura i la humitat) i agents biològics (els fongs, els insectes i els bacteris).
  • Els raigs UV del sol cremen la superfície de la fusta i provoquen canvis dimensionals en la mateixa que poden arribar a originar esquerdes i enfosquiments.
  • Els canvis en la temperatura produeixen dilatacions i contraccions.
  • L’aigua, per absorció o evaporació, provoca inflament i esquerdes.
  • Els agents biològics, fonamentalment fongs, larves i insectes xilòfags, ataquen la fusta. Al ser un material ligni-cel·lulòsic, constitueix un aliment ideal per a aquests organismes que, en condicions favorables, poden arribar a destruir-la totalment.

Tots aquests agents poden arribar a degradar la fusta i la seva protecció superficial, motiu pel qual la recerca de tractaments eficaços per incrementar la seva resistència natural no s’atura.

A Fustes Graus us oferim els tractaments i productes més efectius per a la protecció de la fusta: tractaments amb insecticides i fungicides en autoclau (insecticida fungicida orgànic incolor. Classe de risc III | Insecticida fungicida base aigua. Classe de risc IV. Color verd o marró.) i a pistola (Insecticida fungicida superficial incolor. Classe se risc II | Lassurs de porus obert per a aplicació en autoclau o a pistola.)

 

Muntatge

Pel que fa al muntatge, a Fustes Graus us oferim dues alternatives:

  • Muntatge a càrrec del client: subministrem els materials de construcció, la ferramenta i els plànols detallats per tal de facilitar al màxim el procés de muntatge.
  • Muntatge a càrrec de Fustes Graus: posem a la vostra disposició els nostre muntadors amb àmplia experiència en el mon de la construcció en fusta.

Més informació?

Empleneu aquest formulari
o truqueu-nos al telèfon 973 49 20 61
i us informarem de tot el que us convingui,
sense cap compromís.

Gràcies!