Tarimes i parquets

A Fustes Graus disposem d’una àmplia gamma de tarimes i parquets pensats per satisfer les necessitats de cada cas amb la solució més idònia: espais privats, zones de pas, botigues,…

 

f-parquet-5

Tarima massissa

A les tarimes massises, les taules estan formades totalment per fusta massissa 100% amb un gruix d’entre 1,2 i 2,2cm.

Tot i que necessiten d’un manteniment major que els parquets laminats, tene una llarga vida útil si es poleixen i envernissen correctament i aporten caracter i qualitat a qualsevol estança de la manera més natural possible.

Disposem de tarimes massisses en roure, castanyer, iroko, pi,…

f-parquet-4

Parquets flotants de fusta natural

Els parquets flotants de fusta natural tenen una base d’estabilització de 2mm gruix sobre la que es disposa una capa de fusta de conífera d’entre 10 i 15mm que li confereix resistència i capacitats aïllants tèrmiques i acústiques. Finalment, sobre aquesta capa hi ha la capa visible d’entre 2 i 4mm de fusta noble que es pot pulir i envernissar.

El parquet flotant té un acabat semblant a la tarima de fusta natural i és més ecomòmic. Tot i així, te una vida útil inferior ja que la capa de fusta noble te un gruix inferior i, per tant, es pot rebaixar menys cops.

A Fustes Graus disposem de parquets flotants de fusta natural amb un ampli ventall d’espècies i colors.

f-parquet-2

Parquets laminats

Els terres de parquet laminat son els més econòmics i els més sencills d’instal·lar gràcies a un sistema de click sense adhesius ni claus.

Per la seva construcció tenen un manteniment mínim i una vida útil superior als paviments de fusta natural. A més, son resistents a la humitat, a l’erosió i a les taques i estan disponibles en una gran varietat d’estils, colors i grau de resistència.