Sistemes constructius

bm-coberta-10

Entramat lleuger

Els components de l’armadura vertical d’una casa d’entramat lleuger es lliuren tallats a la mesura exacta, amb osques i numerats. Cada component individual de l’armadura vertical apareix en les instruccions de muntatge, la qual cosa facilita el muntatge. Les osques garanteixen que els components de l’armadura vertical s’instal·len en els llocs correctes i sense necessitat de pensar en mesures ni ubicacions.

L’estructura de la paret, juntament amb l’aïllant de fibra de fusta, es comporta com si fossin troncs de debò. Estabilitzen la humitat de l’aire interior absorbint l’excés d’humitat i deixant-ho anar quan és necessari. Sempre hi ha un subministrament constant d’aire fresc, sent beneficiós per a persones amb problemes asmàtics.

L’estructura de paret dels nostres habitatges d’entramat lleuger compleix amb els requisits d’aïllament tèrmic més estrictes. El material d’aïllament de fibra de fusta de gra fi emplena els buits i s’adhereix fermament a les estructures. La temperatura desitjada romandrà estable i no hi haurà corrents. A més, la capacitat de l’estructura com a aïllant acústic és excel·lent. El material d’aïllament de fibra de fusta no és de combustió activa i per això, aquesta solució estructural és també segura contra els incendis.

L’estructura d’entramat lleuger es pot utilitzar per construir moltes cases de fusta versàtils diferents. L’armadura vertical resistent també permet la construcció de cases grans i exigents estructuralment, resultant rendible i segur.

La façana exterior d’una casa d’entramat lleuger pot ser de fusta, maó, ceràmica, pedra, estuc de calç o un altre material.

Les estructures de les parets permeten solucions versàtils per a les superfícies interiors. És possible combinar materials diferents amb l’estructura, la qual cosa significa que pot utilitzar fusta, pladur, ceràmica o un altre material.

Tronc massís o tronc laminat encadellat

La característica més tradicional d’un edifici de tronc de fusta són les seves unions en angle. S’han tingut molt en compte els requisits especials del tronc per a la construcció moderna. Per tant, tots els nostres models poden construir-se amb angles rectes. L’ús dels troncs com a material de construcció facilita l’arquitectura moderna i el disseny.

Si t’agrada la idea de construir la teva casa en tecnologia de tronc massís, veuràs que tindràs dues possibilitats de triar la forma del tronc: tronc rodó i tronc rectangular (també anomenat plànol). L’elecció d’una o una altra determinarà l’aspecte de la teva casa, però no la seva funcionalitat.

Estructuralment són molt semblants, tenen les mateixes qualitats termo-acústiques, donen aquesta originalitat i autenticitat de la construcció en tronc massís i compleixen amb els paràmetres mediambientals de la Unió Europea.
La forma del tronc és només una qüestió estètica, ja siguin rodons o rectangulars, són una opció que la teva podràs triar d’acord amb els teus gustos i preferències.

Panell Contralaminat

Els panells de fusta contralaminada s’elaboren amb taules de fusta de coníferes estratificades en creu, reduint el alabeig i la dilatació a un mínim insignificant, encolades amb processos que permeten traspirar la fusta, convertint-se en plaques de fusta massissa de gran format.

Aquest sistema permet una execució ràpida i precisa amb una gran llibertat de disseny. A més, i gràcies a una excel·lent relació entre resistència i pes, la construcció amb panell contralaminat permet un major aprofitament de la superfície útil.