Beneficis de les cases de fusta i bungalows

bm-casa-8

Eficiència energètica:

La fusta és un aïllant natural, i és molt efectiva a l’hora d’aïllar del fred i de la calor. Això comporta un menor consum energètic, tant en calefacció com en aire condicionat. Estalvia fins a un 60% d’energia.

Estalvi econòmic:

Aquest tipus de construcció permet una execució d’obra molt ràpida per la seva planificació acurada. Això representa un estalvi econòmic important.

A més, la seva elevada eficiència energètica en redueix dràsticament els costos de manteniment.

Confort:

A més de ser un bon aïllant tèrmic, la fusta és també un excel·lent amortidor del soroll, per la qual cosa aquestes cases són relaxants i silencioses.

Versatilitat:

Permeten de forma senzilla, realitzar modificacions o ampliacions, augmentar una planta, etc. El disseny no té límits: des d’una casa convencional fins a un disseny modern i atrevit.

Salut:

Amb l’estructura de fusta es regula la humitat evitant dolències de caràcter reumático i millorant les malalties de tipus al·lèrgic, ja que en aquest tipus d’habitatges és més difícil que s’acumuli la pols. A més, el camp bioelèctric natural de la fusta incideix positivament en la salut proporcionant un estat d’equilibri en les persones i evitant amb això, dolències com a estrès, fatiga, maldecaps o insomni.

Respecte ambiental:

Els seus residus no produeixen impacte ambiental. La seva fabricació no consumeix energia fòssil. Ens protegeixen enfront del canvi climàtic (absorbeixen i fixen CO2 atmosfèric a l’interior).